ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Γενικά

Ο επισκέπτης ή χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών της εκπαιδευτικής μας πύλης www.edubase.gr οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών που ακολουθούν πριν από την επίσκεψη ή την χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών μας και σε περίπτωση διαφωνίας οφείλει να μην κάνει χρήση τους, διαφορετικά τους αποδέχεται και δηλώνει την συγκαταθεσή του. Το edubase.gr έχει δικαίωμα να τροποποιεί οποτεδήποτε τους όρους χρήσης και τις προυποθέσεις, οι δε επισκέπτες ή χρήστες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές και εφόσον εξακολουθούν την χρήση θεωρείται ότι αποδέχονται τους τροποποιημένους όρους και προυποθέσεις, ειδάλως οφείλουν να απέχουν από την επίσκεψη ή χρήση της εκπαιδευτικής μας πύλης.

Εισαγωγή

Το edubase.gr είναι μία εκπαιδευτική διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης και προβολής για θέματα που αφορούν τον τομέα της εκπαίδευσης.

Τα εκπαιδευτικά νέα προέρχονται είτε από επίσημες διαδικτυακές πηγές που προέρχονται από τον φορέα που αφορούν και υπάρχει ο σχετικός σύνδεσμος που παραπέμπει στην πηγή, είτε από ανακοινώσεις που ανατίθενται στο edubase.gr από τον φορέα, για να προβληθούν μέσα από την πύλη. Το edubase.gr δεν φέρει καμμία ευθύνη για το περιεχόμενο και την ακρίβεια των πληροφοριών αυτών αφού προβάλλει μόνο τις πληροφορίες αυτές προερχόμενες από τις παραπάνω πηγές πληροφόρησης.

Οι προβολές προέρχονται από δεδομένα των εκπαιδευτικών φορέων που θέλουν να προβληθούν μέσα από το edubase.gr και αναρτώνται όπως δίδονται από τον κάθε εκπαιδευτικό φορέα, επομένως για την ακρίβεια των δεδομένων και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν οι φορείς αυτοί, δεν ευθύνεται το edubase.gr.

Πνευματική ιδιοκτησία

Όλο το περιεχόμενο της εκπαιδευτικής πύλης www.edubase.gr που περιλαμβάνεται σε κάθε σελίδα του εκτός φυσικά από το περιεχόμενο των εξωτερικών συνδέσεων και τα λογότυπα και κείμενα φορέων που προβάλλονται μέσα από την εκπαιδευτική μας πύλη, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας μας και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Κάθε αναπαραγωγή μέρους ή συνόλου περιεχομένου της εκπαιδευτικής πύλης www.edubase.gr από τρίτο απαιτεί έγγραφη άδεια από τους εκπροσώπους του edubase.gr.Επιτρέπεται μόνο η μεμονωμένη αποθήκευση και αντιγραφή τμημάτων του περιεχομένου για αυστηρά προσωπική χρήση, χωρίς πρόθεση εμπορικής ή άλλης εκμετάλλευσης.

Ευθύνη Χρήσης Δικτύου

Το edubase.gr δεν φιλοξενείται σε ιδιόκτηκτους εξυπηρετητές αλλά σε εξυπηρετητές τρίτων παρόχων και δεν φέρει καμμία ευθύνη για την διακοπή λειτουργίας ή κενά ασφαλείας (ιούς κλπ) που προέρχεται από τις υπηρεσίες των τρίτων. Παρόλαυτα, το edubase.gr προσπαθεί με την χρήση πολλών εξυπηρετητών να σας προσφέρει την συνέχεια και ασφάλεια των υπηρεσίων του χωρίς καμμία διακοπή και κίνδυνο προς τους επισκέπτες και χρήστες του. Επίσης δεν ευθυνόμαστε για το περιεχόμενο και ποιότητα υπηρεσιών τρίτων που προβάλλονται μέσα από την εκπαιδευτική πύλη μας.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Το edubase.gr δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών και οι προβαλλόμενοι στέλνουν τα δεδομένα που απαιτούνται για την προβολή τους και συναινούν στην δημοσίευση των δεδομένων αυτών. Τα δεδομένα που δημοσιεύονται είναι δεδομένα που κατ' εντολήν του προβαλλόμενου δημοσιεύονται εκτός αν πρόκειται για δημόσιους φορείς που είναι ήδη δημόσια στοιχεία.

Στην περίπτωση των κοινωνικών δικτύων, ο επισκέπτης που δηλώνει ότι του αρέσει η σελίδα μας ή επιλέγει να την προβάλλει μέσα από το κοινωνικό του δίκτυο δεν αποκτά καμμία αξίωση είτε χρηματική, είτε πνευματικής ιδιοκτησίας είτε οποιασδήποτε άλλης μορφής και τα προσωπικά στοιχεία που έχει ήδη υποβάλλει κατά την εγγραφή του στο κοινωνικό δίκτυο μπορεί να δημοσιεύονται αναλόγως των ρυθμίσεων που έχει επιλέξει στο κοινωνικό του δίκτυο με δική του ευθύνη.

Το edubase.gr γενικά δεν απαιτεί εγγραφή μελών οπότε δεν συλλέγει προσωπικά στοιχεία. Παρόλαυτα σε περίπτωση που μελλοντικά προσφέρει τέτοια υπηρεσία τα προσωπικά στοιχεία δεν θα μεταβιβάζονται σε τρίτους. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη των χρηστών αυτών για τις υπηρεσίες μας και για ενημερωτικούς σκοπούς των χρηστών μετά από την συναίνεση τους.

Το edubase.gr μπορεί να επικοινωνήσει με φορείς που έχουν ήδη δημοσιευμένα στοιχεία τους για την ενημέρωση των υπηρεσιών του με πλήρη στοιχεία χωρίς να θεωρηθεί spam email σε καμία περίπτωση, γιατί με βάση το άρθρο 14 του Νόμου 2672/1998 (ΦΕΚ 290 τ.Α), θα περιέχει τα στοιχεία του αποστολέα και δυνατότητα διαγραφής από την λίστα παραληπτών. 

Κάθε επισκέπτης και χρήστης της εκπαιδευτικής μας πύλης σύμφωνα με τους κανόνες χρήσης του διαδικτύου έχει μία IP επομένως κατά την προβολή δεδομένων του edubase.gr στον υπολογιστή του καταγράφεται η IP διεύθυνση του. Αυτό γίνεται στην σύνδεση του χρήστη με οποιοδήποτε ιστότοπο. Οι καταγεγραμμένες αυτές IP διευθύνσεις χρησιμοποιούνται μόνο για την καταγραφή στατιστικών στοιχείων προσβασιμότητας στον ιστότοπο και για κανέναν άλλο λόγο. Σε περίπτωση που οι αρμόδιες αρχές ζητήσουν τα στοιχεία αυτά από το edubase.gr και εφόσον δεν έχουν σβηστεί γιατί σβήνονται περιοδικά, τότε το edubase.gr είναι υποχρεωμένο να παραδώσει τα στοιχεία αυτά. Το edubase.gr δύναται να χρησιμοποιήσει cookies που είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο του Η/Υ του επισκέπτη ή χρήστη για την καταγραφή των ενοτήτων που προτιμά και χρησιμοποιούνται για στατιστικούς λόγους ώστε να βελτιωθούν οι συσγκεκριμένες υπηρεσίες. Σε περίπτωση που ο χρήστης ρυθμίσει το browser του να μην δέχεται τα cookies, είναι πιθανόν να μην μπορεί να συνδεθεί ή συνεχίσει τις υπηρεσίες του edubase.gr.

Σε κάθε περίπτωση το edubase.gr συμμορφώνεται με τις ισχύουσες διατάξεις Περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (νόμοι 2472/1997 και 3471/2006).

Επιμορφωτικό Πρόγραμμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών  (ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ) στα Αρχαία Ελληνικά

Επιμορφωτικό Πρόγραμμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ) στα Αρχαία Ελληνικά

Νέο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στα…

Readmore..

Ενημερωτικό Φεστιβάλ στο πλαίσιο Erasmus+youth/ΙΝΕΔΙΒΙΜ 27-28 Οκτώβρη στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Ενημερωτικό Φεστιβάλ στο πλαίσιο Erasmus+youth/ΙΝΕΔΙΒΙΜ 27-28 Οκτώβρη στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Διήμερo ενημερωτικό φεστιβάλ με σκοπό την πληροφόρηση και τη διάχυση…

Readmore..

ΠΜΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 2017-2018

ΠΜΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 2017-2018

Το Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Εθνικού…

Readmore..

Προγράμματα Σπουδών 2016-17 Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου

Προγράμματα Σπουδών 2016-17 Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για διεκδίκηση θέσης στα…

Readmore..

Αποτελέσματα ωρομισθίων εκπαιδευτικών ΔΙΕΚ/ΣΕΚ 2015

Αποτελέσματα ωρομισθίων εκπαιδευτικών ΔΙΕΚ/ΣΕΚ 2015

Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ ανακοινώνει ότι οι προσωρινοί πίνακες αποτελεσμάτων ωρομισθίων εκπαιδευτών…

Readmore..

Δελτίο Τύπου: IEK ΞΥΝΗ Γλυφάδας: Επαγγελματική αποκατάσταση με αποδείξεις

Δελτίο Τύπου: IEK ΞΥΝΗ Γλυφάδας: Επαγγελματική αποκατάσταση με αποδείξεις

Παρέχοντας τις πλέον αναγνωρισμένες και ποιοτικές σπουδές σε 19 Τομείς…

Readmore..